Ny forælder i Børnehuset Elverhøjen

Læs her om at være ny forælder i Børnehuset Elverhøjen

Kunne du tænke dig at få passet dit barn/dine børn i Børnehuset Elverhøjen? Eller ønsker du at høre mere om vores børnehus? Eller er I som familie nysgerrig på at lære os bedre at kende, tager vi gerne imod besøg efter aftale, og jeg vil glæde mig meget til at vise jer rundt i vores dejlige børnehus. Kontakt mig på mail: maich@helsingor.dk eller tlf.: +45 41 86 80 03. Du har også mulighed for at få tilsendt en velkomstpjecer, helt uforpligtende.

Ønsker du konkret information om indkøring af et nyt barn i Elverhøjen konktakt mig ligeledes på ovenstående mail eller telefon, og få tilsendt materialet.

I Børnehuset Elverhøjen følger vi Helsingør Kommunes kostpolitik, der tager afsæt i Fødevarestyrelsens anbefalinger. Læs mere om dem her.

Skriftlig kommunikation med nyhedsbreve etc. bliver sendt til alle forældre via Tabluex, der er vores faste kommunikationsplatform. 

Hver sommer afholder vi en stor sommerfest, hvor alle børn og forældre i fællesskab arrangerer festen. I starten af hvert år udarbejder ledelsen og forældrebestyrelsen i fællesskab en årsplan for afholdelse af begivenheder og traditioner.

 

Maiken Willer, leder.