Nyhedsbrev marts og april 2019

Som I måske allerede ved, er jeg konstitueret leder i Elverhøjen til der bliver fundet en ny leder, senest 1. juli 2019. Jeg er her 2 eller 3 dage om ugen.
- Der er kommet nyt stillings opslag i medierne, og vi håber meget på en bredt udvalg af kvalificerede ansøgere.
- I samarbejde med den øvrige ledelse og hele personalegruppen, prøver vi at skabe de bedste muligheder for udvikling af jeres børn. De sidste måneder har der været en meget positiv stemning, og alle medarbejdere er klar til at gøre det bedste, og vi kigger på vores hverdag, for at se om der er ting som kan gøres bedre.
- Den nye leder kan glæde sig til dygtige og engagererede medarbejdere.


Personale
- Lige nu har vi det personale som der er brug for til de 122 børn.
- Der er kommet en ny tilkaldevikar Sophie (kaldet Sille), som starter op i uge 14, og en ny studerende Katrine der kommer 1. juni 2019.


Børn
- Frem til første 1. maj 2019 er vi fyldt op med børn, når de store børn er startet på SFO er der kun 5 ledige pladser efter de nye børn er blevet indskrevet.


Aktiviteter, et udsnit af en dag
- Kan man selv tage flyverdragten af eller på? vi klipper påsketing, planter pralebønner, hvor er foran og bagved?, motorik/forhindrings bane, hvordan gynger man uden at de voksne skubber?, modellervoks, læseleg og meget mere. Spørg jeres børn om de har haft en god dag.


Næste nyhedsbrev vil komme i maj måned, hvor jeg har fået en større viden omkring livet i Elverhøjen.


Hilsen Henrik. PS hvis I er tvivl om noget er I velkommen på kontoret til en snak.