Dagligdagen i Elverhøjen

Dagen i Børnehuset Elverhøjen starter mandag til torsdag kl. 06.30 og slutter kl. 17.00. Om fredagen starter den også kl. 06.30, men lukker kl. 16.15.

Vores børnehus er opdelt i to overordnede grupper:

  • Vuggestuegruppe for børn i alderen 0-3 år
  • Børnehavegruppe for børn i alderen 3-6 år

Begge grupper er igen opdelt i tre. I hver af de tre vuggestuegrupper er der i gennemsnit en fordeling med 13 børn og 3 voksne og i hver af de tre børnehavegrupper er der gennemsnitligt en fordeling med 23 børn og 4 voksne. Derudover har vi kollegaer, der eksempelvis enten er studerende eller besidder en mere flyvende funktion uden fast tilknytning til en bestemt børnegruppe.

Vuggestuen har egen indgang via en indhegnet gårdhave, hvor du trygt f.eks. kan sætte din klapvogn fra dig. Fra hver vuggestuegruppe, er der er let adgang for børn og personale til det indhegnede udeareal, der er særligt indrettet for de 0-3 årige med mulighed for både de finmotoriske sandlege og hyggelige små opdagelsesture, hvor vi kigger på årets gang i naturen, samt de lege hvor der bliver brændt en masse god krudt af. Der er fælles madordning for alle børn frem til de er 3 år. Vi spiser mad med børnene tre gange om dagen: morgen, frokost og eftermiddag. Børn der sover på spisetidspunkterne tilbydes selvfølgelig mad når de vågner.

Fra børnehavens garderober er der direkte udgang til vores dejligt kuperede, indhegnede og velindrettede legeplads, hvor børnene har mulighed for at forbrænde positiv energi og udvikle sanserne samtidig med, at de træner både fin- og grov-motoriske kompetencer. Vi spiser med børnene to gange om dagen: frokost og eftermiddag. Til eftermiddagsmåltidet suppleres den hjemmebragte frugt med friskbagt brød fra vores køkken.

 

Åbningstider og lukkedage

Mandag - Torsdag: 6.30 - 17.00
Fredag: 6.30 - 16.15

Gælder for både vuggestue og børnehave.

På helligdage og lukkedage følger vi Helsingør Kommunes årlige beslutninger for området. 

Læs mere om Helsingør Kommunes helligdage og lukkedage