Medarbejdere i Elverhøjen

At udvise imødekommenhed, engagement og hjertevarme over for både børn, hinanden og forældre er tre egenskaber, der er helt centrale for det at være medarbejder i Børnehuset Elverhøjen.

Fra ledelsens side, arbejder vi hver dag på hele tiden at bevare et professionelt og ærligt miljø, hvor der plads til at man som medarbejder kan tage ansvar, til nytænkning og bidrage til at gøre en positiv forskel.

Fra ledelsens side, er der ligeledes et stort fokus på en hele tiden konstant og positiv udvikling af den enkelte medarbejder. Det sker blandt andet igennem løbende medarbejderudviklingssamtaler. 

Udover at man udviser imødekommenhed, engagement og hjertevarme, ønsker vi fra ledelsens side i Børnehuset Elverhøjen, at alle medarbejdere udviser tillid mellem hinanden som kollegaer og tillid mellem en selv og forælderene til de børn man passer.

Vi ønsker medarbejdere, der er holdspillere og inkluderende over for hinanden, børn og forældre. Vi ønsker også medarbejdere, der er reflekterende omkring deres arbejde, og ikke bare accepterer status quo. I Børnehuset Elverhøjen må man gerne være ambitiøs, nysgerrig og iderig. Så længe det er på en konstruktiv facon. Det er kun tegn på dedikation.

Kunne du se dig selv være en del af Børnehuset Elverhøjen som medarbejder?

 

Så kontakt mig

Tlf.: 41 86 80 03

Mail: maich@helsingor.dk

 

Maiken Willer, leder.