Velkommen til Elverhøjen

Børnehuset Elverhøjen er en integreret daginstitution for børn i alderen 0-6 år hvor læring, trivsel og udvikling er fundamentet og hjørnestenene for vores hverdag. Det gælder både i forhold til det enkelte barn, det gælder for den enkelte familie, der får passet sit barn i huset, og det gælder også for hele den samlede personalegruppe i Børnehuset Elverhøjen. Det er vores overordnede kerneopgave at understøtte udviklingen i det enkelte barn – både i vuggestue og børnehave – således at barnet bliver et robust, omstillingsparat og livsdueligt menneske, der er klar til at fortsætte sin livsrejse videre i skoleregi. For at vi som børnehus skal lykkedes med denne kerneopgave, er det af allerhøjeste vigtighed, at der et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem personale og forældre.

Hos Børnehuset Elverhøjen går personalegruppen på arbejde hver dag med ønsket og ambitionen om at skabe den bedste dag for børnene og hinanden, og samtidig udvise imødekommenhed, engagement og hjertevarme over for både børn, hinanden og forældre.

Børnehuset Elverhøjen er centralt placeret på en lukket vej i det hyggelige og rolige Espergærde. Her har vi naturen lige uden for døren – og netop lokalområdet er en yndet destination for gåture. På disse gåture taler vi med børnene om ting vi ser, hører og oplever på vejen, og børnene får derigennem styrket både sanser og motoriske kompetencer.

Er I som familie nysgerrig på at lære os bedre at kende, tager vi gerne imod besøg efter aftale, og jeg vil glæde mig meget til at vise jer rundt i vores dejlige børnehus.

Læs om den pædagogiske læreplan for Børnehuset Elverhøjen

Skriv dit barn op

Pædagogisk tilsyn

 

Kontakt mig

Tlf.: 41 86 80 03

Mail: maich@helsingor.dk

Lad os aftale et tidspunkt

Vi bor på Sct. Georgs Vej 17B, 3060 Espergærde.

 

Maiken Willer, leder.